Sport, leik & moro ved Motorikpark™ Lærdal

Nyt augneblinka med alle våre aktivitetar i Motorikkparken. 

 

Øv på balanse, styrke, koordinasjon og/eller klatring. Eller du kan leike og køyre tråbil på vår asfalterte tråbil-veg. 

 

Styrketrening

Gjer styrketreninga kjekk og variert - det har mange fordelar! Med auka styrke fungerar du betre i kvardagen. I tillegg vil sterke musklar hjelpe til med å halde deg frisk og skadefri. 

Information & pictures

Klatring

I motorikkparken kan du klatre, skli, svinge deg, spinne rundt og henge. Du finn forskjellige klarteveggar og rammer som set både koordinasjon, uthald og styrke på prøve. 

Natural climbing area & iceclimbing

Styrke- og kondisjon

I tillegg til den asfalterte løypa hjå oss, har me også ei løype rundt styrketreningsapparata. Har du lyst, kan du også jogge langs oppover Lærdalselva. 

Information & pictures

Tråbil

Ha det kjekt med tråbilar i motorikkparken! Her finn du 260 meter med asfaltert veg som er perfekt til å køyre tråbil på, eller springe, sykle, gå på rulleskøyter. 

Information & pictures

Variert gange

Hjå oss kan du leike og forbetre koordinasjonen din samtidig. Uvanlege bevegelsesmønster og uvanlege vegar gjer det vanskeleg for deg uansett om du skal gå, springe eller hoppe bortover hindrera. 

Information & pictures

Balansetrening

Hjå oss kan du forbetre balansen din samtidig som du har det kjekt. God balanse er viktig for alle, og hjelp deg i kvardagen. Det er også skadeførebyggjande. 

Information & pictures

BOOK NÅ